Over Dutch Craft Beer Conference 2024

Dutch Craft Beer Conference 2024

31 januari 2024 - Sociaal programma
1 februari 2024 - Conference

Zet de datum in je agenda want hier wil je bij zijn! Op 31 januari & 1 februari 2024 kun je je laten inspireren, ontwikkelen en elkaar ontmoeten op de Dutch CRAFT Beer Conference. Wij staan te popelen om je te verwelkomen op deze achtste editie, die zal plaatsvinden in 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch.

Het thema voor de conferentie is Back to Basic - dat het belang benadrukt van het verkennen van traditionele technieken en ingrediënten. Tegelijkertijd wordt innovatie omarmd om consistent ambachtelijke dranken van hoge kwaliteit te kunnen produceren.

Wij zijn druk bezig met de samenstelling van een verfrissend, leerzaam en leuk programma. Daarbij zijn wij erg benieuwd naar jouw wensen en behoeften. Wil je graag bepaalde thema’s aanbod zien of heb je goede ideeën voor sprekers en andere invullingen van het (sociaal)programma, laat het ons dan gerust weten via info@craftbrouwers.nl. Samen maken we de conference tot een groot succes!

Meld je direct aan en profiteer van de earlybird tickets tot 1 november 2023 (als niet lid) of nog beter; wordt nu CRAFT lid en de eerste twee medewerkers mogen gratis deelnemen! 

Sociaal programma
De middag en avond vóór de Dutch Craft Beer Conference organiseert CRAFT een sociaal programma voor geïnteresseerde deelnemers aan het congres. Een unieke kans om je netwerk uit te breiden terwijl je geniet van ’s-Hertogenbosch en wat bier te bieden heeft. Let op! Beperkt aantal tickets verkrijgbaar. Meer informatie vind je hier.

We zien je graag tijdens de Dutch CRAFT Beer Conference 2024!

Craft 2023 foto basis
Vragen?

Voor vragen kunt je contact opnemen met info@mosevents.nl of via +31 (0)33 – 24 73 407.

Sponsoren

Sponsoren

The SwaenStand 4

Eshuis + CanlabStand 10 & 11

AyanoStand 13

Dijkstra VereenigdeStand 14

DouanoStand 18

BelgomaltStand 19

MF KEG technikStand 20

DingsStand 21

Castle maltingStand 22

FermentisStand 23

De KoninghStand 24

FOSSStand 25

HVBStand 27

ReyndersStand 28

Heproflex1Stand 30

CO en COStand 32

Mouterij DingemansStand 33

NomoqStand 34

RodestaStand 42

SepagripStand 45

PressconStand 48

 

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Voorwaarden en prijzen

Ticket Prijs
DCBC24 ticket - CRAFT brouwerij leden Gratis
DCBC24 ticket - CRAFT geassocieerde leden Gratis
DCBC24 ticket - Early Bird € 195,00
DCBC24 ticket - StiBON € 100,00
DCBC24 ticket - studenten € 50,00


Registratie leden

Registreren kan via de oranje aanmeldknop. Medewerkers dienen zichzelf aan te melden via een eigen Mijn CRAFT account.
Nog geen Mijn CRAFT account? Via de beheeromgeving in Mijn CRAFT kan het contactpersoon van jouw brouwerij medewerkers toevoegen. Hiermee heb je gelijk toegang tot het besloten ledendeel. Hier vind je een instructie.

Voor brouwerij leden geldt de eerste 2 tickets zijn gratis, daarna kost het per ticket €50 excl. BTW. Deze extra tickets worden in een bundel naar de brouwerij gefactureert. Deze kosten zul je niet tijdens het aanmelden zien. 

Als geassocieerd lid krijg je 1 ticket gratis, daarna kost het per ticket €195 excl. BTW (early bird tarief) tot 1 november 2023. Daarna zijn de kosten €235 excl. BTW.

Registratie niet-leden
Voor niet leden gelden er andere tarieven. Deze tarieven zie je onder de oranje aanmeldknop en tijdens het aanmelden. 
Om je aan te melden maak je een account aan en kies je een ticket. Er wordt automatisch een factuur verstuurd naar het emailadres waarmee je geregistreerd bent. 

Lidmaatschap
Word nu CRAFT-lid en profiteer van aantrekkelijkere korting op je ticketprijzen. Schrijf je hier in als CRAFT-lid. 

Wanneer je je hebt aangemeld, rekenen wij op je komst en zorgen wij voor versnapering op de dag zelf. Om verspilling te voorkomen vragen wij je om je af te melden als je niet aanwezig zal zijn. Bij no-show van CRAFT leden op de dag van de conferentie zullen wij dan ook €50 in rekening moeten brengen.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.
Click here for the English version of the Terms & Conditions.

Sluiten